ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

                                   

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ VILANOS REAL ESTATE AGENTS LTD

Tel: 00357 25771188              email: info@vilanosproperties.com                 www.vilanosproperties.com  

Η κτηματομεσιτική μας εταιρεία Vilanos Real Estate Agents Ltd ιδρύθηκε το 1969 από τον κ. Χρύσανθο Πέτρου στη Λεμεσό και από τότε δραστηριοποιείται στο τομέα των ακινήτων με μια συνεχή και ανοδική πορεία ανάπτυξης.

Εδώ και 45 χρόνια καταφέρνουμε πάντα να ξεχωρίζουμε και αυτό χάρη στην άριστη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε με τους πελάτες μας, την αφοσίωση μας στη σκληρή δουλειά αλλά και την αποτελεσματικότητα των κόπων μας. Με εμπιστοσύνη, αξιοπιστία και ασφάλεια προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ντόπιους και ξένους αγοραστές παρέχοντας ακίνητα πάντα σε εξαιρετικές τοποθεσίες και ελκυστικές τιμές στο όμορφο νησί της Αφροδίτης.

Το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση του πελάτη έτοιμο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και συμβουλές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσον αφορά στην τιμή, την ποιότητα, την τοποθεσία των ακίνητων αλλά και την εγκυρότητα της διαδικασίας της αγοράς. Φροντίζουμε επίσης και για την νομική διαδικασία σε συνεργασία με νομικούς συμβούλους εξειδικευμένους στο τομέα της ακίνητης ιδιοκτησίας και για αγοραστές οι οποίοι είναι υπήκοοι τρίτων χωρών. Το νομοθετικό πλαίσιο της χώρας μας είναι άλλωστε το μοναδικό στην Ευρώπη το οποίο παρέχει την δυνατότητα σε υπηκόους τρίτων χωρών να αποκτήσουν ακίνητη περιουσία σε μια ευρωπαϊκή χώρα με ευνοϊκούς όρους, συνοπτικές διαδικασίες που διαρκούν λιγότερο από δυο μήνες οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν στην απόκτηση άδειας μόνιμης διαμονής (visa) σε Ευρωπαϊκό έδαφος ή στην απόκτηση Ευρωπαϊκού διαβατηρίου.

Το πορτοφόλιο μας στην ακίνητη περιουσία θεωρείται ένα από τα πλουσιότερα στην Κύπρο και περιλαμβάνει πολλές από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης γης του νησιού. Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία ακινήτων που περιλαμβάνει πολυτελείς επαύλεις, οικίες, παραθαλάσσια και ορεινά εξοχικά, διαμερίσματα, οικόπεδα, κτήρια, γραφεία και πολλά άλλα είδη ακινήτων για κάθε γούστο ικανοποιώντας έτσι τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη. Πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε με σκοπό να διευκολύνουμε το ξεκίνημα σας για μια άριστη ποιότητας ζωή και επαγγελματική δραστηριότητα.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η συνεχής στήριξη του πελάτη μας πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά την αγορά του ακινήτου του σε οτιδήποτε μας χρειαστεί. Αυτό αποτελεί και τον θεμέλιο λίθο της εταιρείας μας αφού κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της κυπριακής αγοράς εδώ και 45 χρόνια. Πάντα δίπλα στον πελάτη μας, ακόμη και αν απέχει μίλια μακριά, του παρέχουμε σιγουριά και ασφάλεια για ένα άριστο αποτέλεσμα.     

Υπηρεσίες που προσφέρουμε:

Εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών

  1. Αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις ακινήτων
  2. Σύμβουλος ακινήτων και επενδύσεων
  3. Λογιστικές υπηρεσίες
  4. Νομικές υπηρεσίες
  5. Τραπεζικές διευκολύνσεις
  6. Διαχείριση και συντήρηση ακινήτων
  7. Υπηρεσία για αίτηση έγκρισης αγοράς ακινήτου στην Κύπρο, 
  8. Αιτηση απόκτησης Μόνιμης Άδειας Διαμονής (visa) με γρήγορες διαδικασίες στην Κύπρο και αίτηση απόκτησης Ευρωπαϊκού διαβατηρίου. (για υπηκόους τρίτων χωρών εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης)

 

MEMBER OF...: FIABCI, CREAA, Registration Council of Realtors Cyprus, Limassol Chamber of Commerce and Industry, K- ΣΙΑ
 

            
     

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζετε κάποιο ακίνητο και επιθυμείτε να συνεργασθείτε με το Μεσιτικό μας Γραφείο, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Φόρμα Επικοινωνίας
Όνομα
*
Επώνυμο
*
Email
*
Τηλέφωνο
Μήνυμα
*
Εισάγετε τον κωδικό

Επικοινωνία

Βιλάνος - Κτηματομεσιτικό Γραφείο
Αγίας Φυλάξεως 275 (Αγία Φύλα)
3116, P.O.Box 56583, 3308 Λεμεσός, Κύπρος
00357 25 77 11 88 
00357 25 77 33 66 
info@vilanosproperties.com
VilanosAgents
Viber
Facebook
Twitter